fbpx

Vi är ett svenskägt företag som grundades 1997. Verksamheten bedrevs aktivt i Sverige fram till 2014. Då företaget ändrade sin inrikting och flyttade sin verksamhet utomlands och till Mallorca. Så varför Mallorca? Det är en fantastiskt liten ö i medelhavet som erbjuder allt man kan önska sig och lite till. Det är en underbar arbetsmiljö som passar vår verksamhet perfekt och det vi sysslar med.

Så vad gör vi?

Vi brinner för hälsa, personlig utveckling, kost och träning i alla dess former. Men framförallt cykling. Och Mallorca är ett Mecka för cykling på alla sätt. Oavsett om du cyklar landsvägscykel, mountainbike eller vanlig traditionell cykel. Av den anledningen valde vi därför att lägga till cykeluthyrning i vår verksamhet. Utöver det håller vi i event, teambuilding, kick off och gruppresor för både företag och privatpersoner. Vi skräddarsyr och anpassar allt utefter våra kunders behov. Det finns inget som är omöjligt. Allt är möjligt.Vårt mål är att erbjuda ett brett utbud av tjänster som kan göra din vistelse här på Mallorca till en fantastisk upplevelse. Samtidigt vill vi också visa skönheten i Mallorca, de fantastiska byarna, och det fantastiska landskapet.Om du har några frågor eller funderingar är du hjärtligt välkommen att kontakta oss! Titta gärna in på vår hemsida med jämna mellanrum för att hålla dig uppdaterad! Välkomna / Bienvenidos!

ProCyclingMallorca

VI SÖKER PERSONAL

Är du sugen på att arbeta på en av världens vackraste ställen. Älskar sol, har stort hjärta och älskar cykling. Vi söker fler guider som älskar nya möten med människor som vill ge det lilla extra för våra kunder.  Service på topp är otroligt viktigt för oss. Vi är måna om att våra kunder ska få den bästa upplevelsen och servicen när de kommer till oss här på Mallorca. Som Guide hos oss kommer du komma i kontakt med många spännande människor. Arbeta i en fantastisk miljö.
Vi söker även en kvalificerad servicemekaniker till vår verkstad. Här söker vi dig som är service inriktad och har kunskap inom området. Kan allt vad det gäller löpande underhåll och service. Du bör även kunna vara flexibel och arbeta på oregelbundna tider. Då vi alltid sätter våra kunder främst och löser problemen när de uppstår.
Känner du att just du skulle var rätt person för oss. Tveka inte, utan hör av dig till oss och berätta mer om dig själv. Skicka ett mail till oss om dina erfarenheter och vilken specifik tjänst du söker.
contact@procyclingmallorca.com