fbpx

Våra Guidade turer leds av utbildade guider

Guided cyclingtours in Mallorca

För er som är intresserade har vi även riktigt bra träningsläger med Svenska tränare som ger alla cyklister en möjlighet att utvecklas ett eller ett par nivåer. En oförglömlig upplevelse i vacker natur på Mallora.

Alla guider har lång erfarenhet och i grunden hängivna cyklister.

Vi har turer för alla.

TOURING

Här cyklar vi lugnt och fint, har det roligt och hinner med att prata en massa under turen.
Inte hårda pass utan mer sköna. Vi stannar och vilar, fikar och hinner med att njuta en massa av vackra vyer. En utmärkt grupp för dig som är ny på cykling. Farten är ca 20-25 km/h på låglandet och < 20 km/h i bergen. Du bör ha cyklat i grupp innan och kunna säkerhetsreglerna. Har du ingen erfarenhet av gruppcyking rekommenderar vi att du tar vår grundkurs i cykling som är en introduktion till bl. a. cykling i grupp.

EXPERIENCED

Den här gruppen är för dig som cyklat något eller några år och är bekväm på cykeln i flera timmar. Du vill ha lite snabb cykling med omväxling och utmaningar.
Du vill växa som cyklist. Du har inget emot att slita lite i sadeln och ser fram emot en eller flera klättringar under turen, där klättringarna kan vara ca 5 km långa. Här cyklar vi i snitt ca 28-32 km/h på låglandet och ca 20-25km/h i bergen.

FAST

Här är gruppen för dig som cyklar riktigt mycket eller är snabb av naturen. Cyklingen är en del av livsstilen.
Du är här för att cykla mycket och gärna snabbt. Du vill ha klättringarna i passet för att få ta i ordentligt. Du vill köra hårt och få svar.
Det får gärna vara långa rundor och varierat tempo. Vi har ett genomsnitts tempo på 30-40 km i låglandet och > 25 km/h i bergen.

Hösten på Mallorca

Nu har höstsäsongen dragit igång här efter en mycket varm sommar. Nu har temperaturen gått tillbaka till det mer normala temperaturerna. I september, oktober har vi mellan 25-30 grader.Vi erbjuder som vanligt uthyrning av cyklar, guidade turer och träningsläger. Men vi erbjuder även event lösningar för företag. Självfallet skräddarsyr vi alla våra träningsläger och event utefter våra deltagare.

Cyklingen på Mallorca är bra året runt men är som bäst höst och vår.

Hör av dig om du vill cykla med i några av de guidade turerna vi har.

Gruppbokning…
Individ bokning..